Prophecy

Prophecy

Hyundai Motor onthult nieuw EV Concept in Genève

  • nieuwe concept EV brengt de “Sensuous Sportiness”-designtaal van Hyundai naar een nieuw level
  • “Prophecy” beleeft op 3 maart zijn wereldpremière in Genève, en wordt aan het publiek voorgesteld tijdens de Geneva International Motor Show tot 15 maart 2020

Seoul – 14 februari 2020  

Hyundai Motor Company onthult zijn nieuwe concept EV, “Prophecy”, die de nieuwste designtaal van het merk in de verf zet, op de Geneva International Motor Show. 

Trouw aan de “Sensuous Sportiness”-designtaal van Hyundai, pakt de nieuwe concept car uit met een wondermooi silhouet, geaccentueerd met vloeiende lijnen en brede flanken, voor uitstekende aerodynamica. De “boat-tail” lijnen van de achtervleugels worden verder benadrukt door de geïntegreerde spoiler en de pixel-achterlichtblokken.  

SangYup Lee, Hoofd van het Global Design Center van Hyundai, legt het als volgt uit: “Prophecy” volgt geen trends, maar toont een tijdloze schoonheid die niet zal verouderen. Zijn uitzonderlijke design toont al welke horizonten Hyundai in de toekomst nog gaat verkennen.  

De naam “Prophecy” illustreert perfect het opzet achter deze concept car. Hij definieert de toekomstige richting van het Hyundai-design én wordt tegelijk een iconisch voorbeeld voor het EV-gamma van het merk.  

De Hyundai “Prophecy” concept EV beleeft zijn wereldpremière op 3 maart op de Geneva International Motor Show, om 11u45 in Hal 4. Hyundai Motor maakt van de gelegenheid gebruik om zijn elektrificatie-strategie op middellange tot lange termijn uit de doeken te doen onder het motto “Real Progress is in the Air”.   

Story image

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich