Speciale serie GO! verdedigt onze nationale driekleur op het WK 2018

Speciale serie GO! verdedigt onze nationale driekleur op het WK 2018

Speciale zomerserie “GO!” met unieke accenten onderstreept partnership van Hyundai met het WK 2018 in Rusland. De GO speciale edities zijn voorzien op de i10, i20 vijfdeurs, i30 vijfdeurs en Wagon, de Tucson en de Santa Fe.

Samen met de eerste lentekriebels komt Hyundai met een sportieve speciale serie die van toepassing is op de i10 stadswagen (altijd vijfdeurs), de polyvalente i20 vijfdeurs, de ruime i30 vijfdeurs en Wagon, en de SUV’s Tucson en Santa Fe. De GO! versies vallen meteen op door hun GO! Badge en specifieke uitrustingen.

Uitrusting die de voetbalfans verwent

Hyundai is één van de weinige hoofdsponsors van het WK 2018. Het merk wou dan ook iets speciaals doen voor de echte fans en verwent hen daarom met rijkelijk uitgeruste GO! modellen. Zo krijgt elke GO! speciale serie standaard een royale uitrusting. Een greep uit de lange lijst:

 • GO! badge
 • GO! interieur met contrasterend blauw borduursel, zwarte dakhemel en GO! tapijtenset
 • Donker getinte ruiten (Niet op i20 Air GO! en i30 Twist GO!)
 • Zwarte glossy buitenspiegels (niet op i30 GO! en Santa Fe GO!)
 • Airconditioning
 • Elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels
 • Elektrische ramen
 • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
 • Cruise control (behalve i20 Air GO!)
 • Met leder overtrokken en verstelbaar stuurwiel
 • Radio met Bluetooth-telefoonkoppeling en USB voorziening
 • Audio stuurwielbediening
 • Lichtmetalen velgen
 • ...

De GO! speciale edities krijgen eigen interieuraccenten en/of specifieke bekleding van het meubilair. Zo zijn er bijvoorbeeld blauwe contrasterende accenten op de stoelen voor alle GO! versies (behalve op i20 Air, i30 en Santa Fe). Ook de zwarte dakhemel (niet op i30 & Santa Fe) zorgt voor een tegelijk sportief en gedistingeerd cachet. Dat maakt van de GO! series de ideale keuze voor de klanten die individualiteit belangrijk vinden.

De Santa Fe GO! krijgt dan weer standaard een panoramisch open dak, een gratis Safety Pack en een lederen interieur dat beschikbaar is in 3 kleurstellingen. Voor de volledige uitrustingen verwijzen we graag naar de prijs/uitrustingslijst.

Tal van combinaties mogelijk, 5 jaar gemoedsrust standaard

De GO! speciale series zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, versnellingsbakken en koetswerkkleuren waaronder de speciaal gecreëerde kleur met de toepasselijke naam ‘Champion Blue’. Zo behoort een 7-DCT versnellingsbak tot de mogelijkheden, en is de i20, de i30 en Tucson GO! naar keuze verkrijgbaar met zowel benzine- als dieselmotoren. De Santa Fe GO! Is er enkel als 2.2 CRDi 4WD met automaat, en hij krijgt bovendien ook gratis een Safety Pack. Een gedetailleerd overzicht van alle mogelijke combinaties en prijzen vind je in de prijs/uitrustingslijst.

Uiteraard genieten ook alle GO! speciale edities van het ongeëvenaarde Hyundai waarborgpakket van 5 jaar volledige garantie met onbeperkte kilometers, levenslange wegbijstand en 10 jaar gratis update van de navigatiesoftware (indien aanwezig).

Tegelijk met de lancering van de GO! speciale edities lanceert Hyundai nog een wedstrijd waarbij tickets te winnen zijn voor de finale van het WK in Rusland. Meer info op www.hyundai.be.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich