Thierry Neuville aan de start van de Rally van Ieper 2017

Vicewereldkampioen Thierry Neuville neemt deel aan de ‘Ypres Rally’ aan het stuur van een Hyundai New Generation i20 R5 van Hyundai Motorsport.

Thierry Neuville, de regerende vicewereldkampioen WRC, kondigde tijdens de persdag van de Brussels Motor Show 2017 aan dat hij zal deelnemen aan de editie 2017 van de Rally van Ieper (23-24 juni 2017).

Voor eigen publiek

Invoerder Hyundai Belux stelde voor om Thierry te laten deelnemen aan de Rally van Ieper en Hyundai Motorsport is onmiddellijk ingegaan op dit voorstel.

Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belux zegt: “Thierry is een geweldige ambassadeur voor ons merk en wij zijn bijzonder trots dat we een Vicewereldkampioen hebben in het WRC-kampioenschap. Aangezien hij niet vaak voor eigen publiek rijdt, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief voor Thierry. De rally van Ieper leek ons de perfecte rally om Thierry te laten schitteren voor zijn eigen publiek en we zijn heel blij dat Hyundai Motorsport ons steunt in dit initiatief.”

Team Principal van Hyundai Motorsport Michel Nandan ondersteunt de lokale initiatieven met plezier: “We kunnen het alleen maar aanmoedigen wanneer een plaatselijke invoerder initiatieven neemt om de rallysport, ons merk en onze rijders te promoten. Thierry Neuville is een grote naam in België en wij zijn blij dat wij betrokken kunnen zijn bij zijn eerste deelname aan de Rally van Ieper aan het stuur van een Hyundai. Het is een uitgelezen kans om het potentieel van onze R5 aan te tonen op dit zeer specifieke terrein en voor Thierry is elke rally weer een bijkomende ervaring.”

Thierry Neuville heeft geen ogenblik geaarzeld toen hij het voorstel kreeg: “De voorbije jaren heb ik niet veel kans gehad om voor eigen publiek te rijden vanwege de drukke kalender met rally’s en tests voor het WRC. Behalve de East Belgian Rally in 2014… Maar Ieper is toch nog van een ander kaliber en ik sta te popelen om de New Generation i20 R5 hier te mogen uittesten. Ik hoop dat de fans talrijk zullen komen opdagen!”

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich