Voetbalfans zijn welkom om onze nationale ploeg aan te moedigen in één van de twaalf EK Fanparks

Voetbalfans zijn welkom om onze nationale ploeg aan te moedigen in één van de twaalf EK Fanparks

Als hoofdsponsor van het EK voetbal wil Hyundai graag iets doen voor de duizenden fans van ons nationaal elftal. In niet minder dan 12 Hyundai fanparks kan er naar hartelust gesupporterd worden.

Voor Hyundai Belgium zijn de fans de echte sterren van het EK. Om onze jongens aan te moedigen zal het merk maar liefst 12 fanparks in 11 verschillende steden ondersteunen. In deze fanparks zullen de voetbalfans samen voor het grote scherm kunnen meeleven met de prestaties van de Rode Duivels.

11 steden, grootste fanpark in antwerpen

In 11 grote steden verspreid over België zullen de voetbalfans terecht kunnen in een Hyundai Fanpark;

 • Antwerpen: Gedempte Zuiderdokken (http://fanvillage.be)
 • Brugge: ’t Zand (www.ekdorpbrugge.com)
 • Sint-Niklaas: Grote Markt (sintniklaas.footballplaza.be)
 • Mechelen: Parking Nekker Utoplis (www.fanparkmechelen.be)
 • Lier: Grote Markt (www.cafeparis.be)
 • Hasselt: Kolonel Dussartplein (www.festivaldacopa.be)
 • Genk: Limburghallen (genk.footballplaza.be)
 • Luik: Parkin Standard De Liège (https://www.facebook.com/eurocafe2016)
 • Luik : Country Hall Angleur (https://www.facebook.com/eurocafe2016)
 • La Louvière: Place Communale (www.lalouviere.be)
 • Marche en Famenne : Parc WEX (www.wex.be)
 • Arlon : Place Léopold (www.arlon.be)

Het grootste fanpark in Vlaanderen zal in Antwerpen zijn, meerbepaald op de Gedempte Zuiderdokken (de vroegere locatie van de Sinksenfoor). Er is daar voldoende plaats en ambiance voor tienduizenden fans die alle matchen van de duivels kunnen volgen. Er zullen in Antwerpen dus minstens 3 wedstrijden worden getoond, als onze jongens verder gaan, dan opent het Hyundai Fanpark telkens opnieuw de deuren.

Voor de gedetailleerde planning van de andere locaties, verwijzen we naar de desbetreffende websites. De eerste match van de Belgen (tegen Italië) is voorzien op 13 juni om 21u. De parken openenen natuurlijk vroeger al de deuren.

Belangrijk; de organisatoren voorzien wel extra veiligheidsmaatregelen en vragen grote (rug)zakken thuis te laten.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich