Volledige presskit New Generation i20.

Volledige presskit New Generation i20.

Hieronder vindt u de volledige perskit met betrekking tot de nieuwe generatie i20 5-deurs.

  • Geraffineerd design: elegante lijnen en verfijnde details
  • Toonaangevende interieurruimte maakt nieuwe i20 tot echte vijfzitter
  • Rijkelijke uitrusting en unieke voorzieningen voor dit segment
  • Ontwikkeld om een hoogstaand rijplezier te bieden op Europese wegen
  • Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Europa na recente investering
  • Derde auto gelanceerd onder 'Product Momentum 2017'-initiatief
Met de lancering van zijn jongste i20 bestendigt Hyundai Motor Europe zijn succesvolle aanwezigheid in het B-segment, die wordt bevestigd door de verkoop van bijna 1 miljoen wagens sinds 2002. De populariteit van de oorspronkelijke i20 heeft hem tot een van de meest verkochte modellen van Hyundai gemaakt. Het nieuwe model werd dan ook ontwikkeld om Hyundai Motor Europe te helpen een nog breder publiek aan te spreken, de perceptie van het merk te versterken en de strategische focus van Hyundai op Europa te bevestigen.

De nieuwe i20-generatie werd ontworpen en ontwikkeld in Europa en bevestigt met drie kerneigenschappen hoe het model inspeelt op de wensen van Europese consumenten: een toonaangevende interieurruimte, een hoogtechnologische en comfortverhogende uitrusting en een zuiver, geraffineerd design.

Klik op de bijlagen onderaan voor de gedetailleerde informatie.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich