Wim Doms aangesteld als PR & Communications Manager bij Hyundai Belux

Wim Doms aangesteld als PR & Communications Manager bij Hyundai Belux

Hij vervangt William Meerschaut, die de rol van HR & Corporate Communications Director opneemt voor de groep Alcomotive.

Op 15 mei aanstaande begint Wim Doms aan zijn nieuwe uitdaging als PR & Communications Manager bij Korean Motor Company - Hyundai Belux. Als opvolger van William Meerschaut wordt hij de woordvoerder van Hyundai (corporate media-aangelegenheden blijven bij William) en wordt hij eveneens verantwoordelijk voor de sponsorwerking en nationale evenementen, waaronder ook de organisatie van de Brussels Motor Show.

Wim Doms (40) is geen onbekende in het automotive landschap. Zijn volledige carrière speelt zich af in de sector van de communicatie, waarvan het merendeel in de autosector. Na 7 jaar als automotive journalist te hebben gewerkt, gaat hij in 2008 bij Peugeot Belux aan de slag waar hij tot vandaag PR & Events Manager is.

Na 11 jaar ruilt Wim nu Peugeot voor het Zuid-Koreaanse Hyundai, de 5e grootste constructeur ter wereld en het sterkste Aziatische merk op de Belux-markt.

“Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging bij Hyundai. Het merk zit duidelijk in de lift en het indrukwekkende productoffensief is een fantastisch gegeven voor iemand die de perscommunicatie mag uitbouwen. Ook de aanwezigheid in het Wereldkampioenschap Rally met kanjers als Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, is iets waar ik met plezier mee aan de slag zal gaan.”

Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belux is blij dat Wim Doms aan boord komt:

“Met Wim halen we veel ervaring en enthousiasme in huis. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met hem onze goede relatie met de pers en onze sterke positie in het medialandschap nog verder kunnen uitbouwen.”

Wim Doms start op 15 mei en zal bereikbaar zijn via wim.doms@hyundai.be

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich