De nieuwe Hyundai i20: Slimmer, veiliger en scherper gelijnd

Het i20-gamma ondergaat een grote update om de i20 in de top van zijn klasse te houden.

Door de i20 een belangrijke update te geven die dicht aanleunt bij een nieuwe generatie, wil Hyundai Motor zijn succes in het B-segment voortzetten. Om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen pakt de i20 uit met een opgefrist, verleidelijk design en bijgewerkte veiligheidsvoorzieningen met Hyundai SmartSense. Hyundai introduceert ook een 7-versnellingsbak met dubbele koppeling (7DCT) voor meer rijcomfort en biedt standaard voor alle aandrijflijnen een Idle Stop and Go-systeem (ISG) aan om de CO2-uitstoot te beperken.

Klik hier voor de volledige presskit.

Klik hier voor technische gegevens, uitrusting & prijzen.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich