De nieuwe Hyundai KONA: scherp en vernieuwend

De nieuwe Hyundai KONA: scherp en vernieuwend

De nieuwe KONA heeft een vernieuwende, progressieve uitstraling die de nieuwe designtaal van Hyundai erft, inclusief de cascading grille. Het dubbele koplamp-ontwerp creërt een uniek karakter.

Hyundai Motor onthult de details van de nieuwe KONA die binnenkort zijn wereldpremière zal beleven. De nieuwe KONA blijft trouw aan Hyundai's nieuwe ontwerpidentiteit en voegt een vleugje progressiviteit toe om een ​​unieke propositie in het B-SUV-segment te creëren.

Het front van de nieuwe KONA is expressief en krachtig, en integreert de nieuwe familie-identiteit van Hyundai: de cascading grille. De nieuwe dubbele koplampen vergroten de visuele impact, met de LED dagrijverlichting boven de LED-koplampen geplaatst. De gescheiden lichten aan de voorkant geven de KONA een krachtige en progressieve uitstraling met slanke en scherpe vormen. De gespierde voor- en achterkant worden geaccentueerd door de brede houding van de auto en zijn expressieve styling.

De nieuwe KONA biedt klanten een echte SUV-ervaring. De verhoogde zitpositie zorgt voor een betere zichtbaarheid voor bestuurders en verhoogt het rijcomfort, terwijl de optionele vierwielaandrijving de rijeigenschappen en de wegligging nog verbetert.

De lancering van de KONA vertegenwoordigt de volgende stap voor Hyundai Motor Europe om het grootste Aziatische merk te worden in Europa tegen 2021 met de introductie van 30 nieuwe modellen en derivaten. Met meer dan 1,4 miljoen verkoop sinds de introductie van de eerste generatie Santa Fe in 2001, bevestigt Hyundai haar geloofwaardigheid in het SUV-segment. Met de KONA voegt het merk nu een vierde SUV toe aan haar line-up.

Meer informatie over de KONA zal binnenkort worden vrijgegeven, met de officiële onthulling nog voor de zomer van 2017.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich