Dominique Jacoby aangesteld als nieuwe Fleet & Corporate Sales Manager Hyundai Belux

Dominique volgt Jean-Marc vertroost op die zich volledig zal toeleggen op de verdere expansie van de Financial Services bij Alcomotive.

Woensdag 12 april 2017 — Tot nu combineerde Jean-Marc vertroost de functie van Fleet & Corporate Sales Manager Hyundai Belux, met die van Manager Financial Services bij de overkoepelende Business Unit Alcomotive (Alcomotive Financial Services behartigt de financiële diensten en oplossingen voor alle merken binnen de groep). Gezien de aanhoudende groei binnen beide domeinen en de ambitieuze doelstellingen die daaraan gekoppeld zijn, is het wenselijk dat beide functies nu fulltime gemanaged worden. Jean-Marc zal zich voortaan voltijds toeleggen op het verder uitbouwen van de Financial Services.

Dominique Jacoby (50) is met onmiddellijke ingang de nieuwe Fleet & Corporate Sales Manager bij Hyundai Belux. Ze rapporteert in haar nieuwe functie aan de Managing Director van Hyundai, Olivier Sermeus.

Dominique brengt heel wat knowhow mee dankzij een goed gevulde carrière, onder meer in de leasingwereld. Zo bekleedde ze verschillende functies bij zowel KBC Autolease als Leaseplan, waar ze in totaal 25 jaar werkzaam was in verschillende functies (zowel customer care als commercieel).

Bij Hyundai krijgt ze een belangrijke uitdaging, zo beseft ze zelf:

“Het verder uitbouwen van onze fleet-performantie is een mooie uitdaging. Je ziet duidelijk dat Hyundai als merk sterk in de lift zit, maar tegelijk en zéker in fleet/leasing blijven we in de eerste plaats een challenger en dat spreekt me enorm aan. Maar ik ben blij dat we met een mooi gamma werken, en ik heb alvast een gemotiveerd en professioneel Fleet-team ontdekt. Dat neemt niet weg dat we alles in vraag moeten durven stellen, van onze doelgroepen over onze commerciële acties tot onze manier van werken. Ik kijk ernaar uit om erin te vliegen !”

Dominique Jacoby is bereikbaar via dominique.jacoby@hyundai.be