Eerste blik op nieuwe Santa Fe

Beter… én met elektriciteit aan boord!

  • Eerste blik op nieuwe Hyundai Santa Fe toont een potig maar ook luxueus design
  • Voor het eerst ook hybrid en plug-in hybrid
  • Eerste Europese Hyundai op het nieuwe platform van de derde generatie

Offenbach – 26 mei 2020

Hyundai Motor toont voor het eerst een stukje van de nieuwe Santa Fe. Daaruit blijkt alvast dat het bekende SUV-vlaggenschip van het merk een stijlvol nieuw design meekrijgt. Dat ook binnenin premium-gevoel en comfort de bovenhand zullen krijgen, staat nu al vast.

De eerste foto toont de nieuwe designkenmerken van Hyundai met een breed radiatorrooster en herkenbare DRL dagrijlichten. De combinatie van beide geeft de nieuwe Sante Fe een fors karakter, met een herkenbare aanblik in de nieuwe designstijl van het merk.

Naast de uiterlijke updates introduceert Hyundai voor het eerst ook geëlektrificeerde aandrijflijnen op de Santa Fe, met zowel hybrid als plug-in hybrid versies. Dat betekent meteen ook dat de nieuwe Santa Fe als eerste Europese Hyundai gebruik maakt van het nieuwe SUV-platform van de derde generatie. Dat maakt niet alleen elektrificatie mogelijk, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden op vlak van prestaties, wegligging en veiligheid.

De nieuwe Hyundai Santa Fe zal vanaf september 2020 beschikbaar zijn. Meer informatie over het vernieuwde Hyundai-vlaggenschip volgt in de loop van de komende weken.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be