Hyundai breidt waarborgpakket uit met medische check-up voor bestuurders

Naast de gratis jaarlijkse gezondheidsinspectie biedt Hyundai Belux nu ook een check-up aan voor de eigenaar van het voertuig.

Vrijdag 1 april 2016 — Goed nieuws! Met onmiddellijke ingang breidt Hyundai haar waarborgpakket uit. Naast de gratis jaarlijkse inspectie van de wagen, inbegrepen in het ongeëvenaarde 5 Year Unlimited Warranty waarborgpakket van Hyundai, voorziet Hyundai Belux vanaf 1 april nu ook een lichamelijke health check aan.

Elke nieuwe Hyundai personenwagen die geleverd wordt, geniet van maar liefst 5 jaar volledige garantie met onbeperkte kilometers en een jaarlijkse gratis inspectie van de wagen. Die service wil Hyundai Belux nu uitbreiden naar de klanten zelf. Eén keer per maand zal er bij alle verdelers in de Belux een bedrijfsarts aanwezig zijn (De eerste data worden binnenkort bekendgemaakt). Terwijl onze mechaniekers zich over de wagen ontfermen voor de gratis inspectie, zal de eigenaar tegelijk bij onze bedrijfsarts terecht kunnen voor een persoonlijke health check. De arts zal tijdens een routinecheck van de patient bepalen of er aanwijzingen om hem of haar door te verwijzen naar de huisarts.

Vandaag, 1 april, krijgen alle Hyundai-eigenaars wiens voertuig geniet van het 5 Year Unlimited Warranty pakket, een schrijven hierover in de brievenbus.