Hyundai geeft designvoorsmaakje van de New Generation i20

Werelpremière op het salon van Parijs

  • Geïnspireerd door de Fluidic Sculpture 2.0 designfilosofie.
  • Ontworpen door Hyundai’s Europese Design Centre.
  • Vormgeving en afmetingen staan garant voor riante proporties.
  • Werelpremière op het salon van Parijs.

Hyundai Motor heeft zopas enkele schetsen vrijgegeven van de volgende generatie i20. De jongste versie van Hyundai’s populaire B-segmentmodel wordt gekenmerkt door de merkeigen ‘Fluidic Sculpture 2.0’-designfilosofie, die zich vertaalt in een geavanceerd en markant ontwerp.

De lange motorkap en genereuze vormen leveren de New Generation i20 een krachtige aanblik op. De flanken zijn behoorlijk gewelfd, maar de globale architectuur is strak en eenduidig, met een passagiersruimte die een sterk geheel vormt met het koetswerk. In profiel wordt de lengte van de auto geaccentueerd door de donker getinte C-stijl. 

De voorzijde wordt gekenmerkt door een opvallende nieuwe interpretatie van het gekende zeshoekige radiatorrooster van Hyundai en een dunne horizontale lat die de koplampen met elkaar verbindt. Aan de achterzijde zien we een omhullende achterruit en een unieke afwerking voor de lichtblokken, die in combinatie met de hatchbackproporties borg staan voor en opmerkelijk design. De New Generation i20 werd ontworpen door Hyundai’s Europese Design Centre in het Duitse Rüsselsheim.

Meer informatie over de nieuwe i20 wordt vrijgegeven in de aanloop naar zijn wereldpremière op het autosalon van Parijs 2014 in oktober.

 

Teaser-New-i20-NL.pdf

PDF - 42 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be