Hyundai i30 Turbo als decor voor spectaculaire speeddate in Iedereen beroemd op één

Persbericht met focus op online pers.

In het populaire één programma Iedereen beroemd is de rubriek “speeddate” de kapstok voor een korte maar krachtige ontmoeting tussen twee singles. De gekende pretpark-rollercoaster wordt vanaf vanavond geruild voor een Hyundai i30 Turbo en een autocircuit.

De sportiefste in het i30 gamma wordt door een professionele piloot over het circuit gejaagd, terwijl de twee singles een poging doen elkaar te leren kennen. Met zijn 186pk turbomotor en sportieve afstelling is de i30 Turbo alvast de geschikte wagen voor deze – bijna letterlijke – speeddate. Dat levert alvast spectaculaire beelden op zoals je kan zien in de teaser-video hieronder.

Vanaf vanavond te zien in Iedereen beroemd, op één meteen na Het Journaal.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be