Hyundai ix35 Final Edition is beperkte speciale serie met exclusief gezicht.

Nieuw radiatorrooster met herkenbaar Hyundai familiegezicht, slechts 350 exemplaren beschikbaar.

 

  • Finale speciale serie van de populaire ix35.
  • Slechts 350 exemplaren beschikbaar.
  • Nieuw radiatorrooster met herkenbaar Hyundai familiegezicht.
  • Uiterst volledige uitrusting.
  • 5 jaar onbeperkte garantie standaard.

Om de razend populaire ix35 uit te wuiven – de Tucson opvolger wordt in september bij de dealers verwacht – heeft Hyundai een unieke en beperkte finale speciale serie bedacht die toepasselijk “Final Edition” wordt genoemd. Met een luxueuze uitrusting die weinig te wensen over laat en een hertekende frontpartij, is deze ultieme versie een bijzonder interessante aanbieding die de klant niet links kan laten liggen.

Familiegezicht

Het meest opvallende aan de ix35 Final Edition is de grondig hertekende frontpartij. Waar bij de gewone ix35 het radiatorrooster nog in twee delen is opgesplitst, krijgt de Final Edition een grille uit één stuk met 5 chromen lamellen. Daardoor sluit de look van deze laatste versie beter aan met de recente modellen in de Hyundai familie zoals de nieuwe i30, de nieuwe i40 en de Santa Fe.

De andere koetswerkkenmerken zijn gebleven. Zo beschikt de Final Edition ook over LED-dagrijlichten geïntegreerd in de koplampen, mistlichten in de bumper en richtingaanwijzers in de buitenspiegels. Ook de achterste lichtblokken krijgen LED-technologie. De matgrijze alu velgen en grijze sierstukken aan het koetswerk, zorgen voor de finishing touch.

Alles erop en eraan

Met de ix35 Final Edition doet de SUV-liefhebber een geweldige deal. Het voertuig is dan ook bepaald compleet uitgerust. Zo krijgt het model standaard automatische dual-zone airconditioning, een navigatiesysteem met geïntegreerde achteruitrijcamera en bluetooth-functie, lichtmetalen velgen, privacy-glas achteraan, een regen- en lichtsensor, cruise control, parkeersensoren achteraan, en verwarmde zetels voor- en achteraan. De enige beschikbare optie is metaalkleur.

Benzine of diesel, altijd Blue Drive

De ix35 Final Editon is leverbaar in combinatie met de twee meest gekozen motorisaties; de 1.7 CRDi levert 115 pk, de 1.6 GDi benzinemotor met directe injectie heeft 135 pk onder de kap. In beide gevallen worden enkel de voorwielen aangedreven en dankzij het standaard start/stop systeem, blijft ook de CO2-uitstoot beperkt.

Beperkte oplage

Van de ix35 Final Edition zullen slechts 350 exemplaren verdeeld worden op de Belux-markt. Snel zijn is dus de boodschap. De 1.6 GDi Final Edition wisselt voor 26.449 € van eigenaar, aan de 1.7 CRDi Final Edition hangt een prijskaartje van 29.449 €.

Uiteraard wordt elke ix35 Final Edition ook geleverd met het meest uitgebreide waarborgpakket op de markt. Geen enkel ander merk biedt namelijk 5 jaar garantie met onbeperkte kilometers, 5 jaar wegbijstand en een gratis jaarlijkse gezondheidsinspectie.

ix35-Final-Edition-NL.pdf

PDF - 3.1 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be