Hyundai Motor en het Vitra Design Museum openen 'Home Stories' tentoonstelling in Hyundai Motorstudio Busan

  • Tentoonstelling 'Home Stories' vanaf 6 april in Hyundai Motorstudio Busan, in samenwerking met Vitra Design Museum.
  • De tentoonstelling laat zien hoe mobiliteit transformeert tot een nieuwe leefruimte en hoe de wooncultuur verandert
  • De tentoongestelde SEVEN concept toont hoe mobiliteit kan transformeren naar ​ een leefruimte
  • Studio Swine presenteert 'Under a Flowing Field', een installatie geïnspireerd op de toekomstige mobiliteitsvisie van Hyundai Motor.

SEOUL, 5 april 2023 – Op 6 april opent Hyundai Motor Company, in samenwerking met het Vitra Design Museum, de tentoonstelling 'Home Stories' in de Hyundai Motorstudio Busan.

De tentoonstelling, die tot 1 oktober loopt, wil de veranderingen in wooncultuur en hoe mobiliteit in de toekomst zal transformeren tot een leefruimte laten zien. De tentoonstelling bestaat uit drie delen: de SEVEN concept, 'Home Stories: 100 Years, 20 Visionary Interiors,' en het nieuwe kunstwerk van Studio Swine 'Under a Flowing Field.'

"Hyundai Motorstudio Busan heeft al een reeks tentoonstellingen gehost die gericht zijn op design dat het leven van mensen verrijkt, wat volledig in lijn ligt met Hyundai's visie van 'Progress for Humanity'," zei Sungwon Jee, Senior Vice President and Global Chief Marketing Officer bij Hyundai Motor Company. "We hopen dat de nieuwe 'Home Stories'-tentoonstelling nieuwe inspiratie biedt en bezoekers de kans biedt om te zien hoe de wooncultuur verandert en hoe mobiliteit in de toekomst zal vervellen tot een nieuwe leefruimte."

Als hoogtepunt van het eerste deel van de tentoonstelling biedt de SEVEN concept een blik op de toekomst van mobiliteit. De concept car is uitgerust met innovatieve technologieën en ontwerpen die zijn afgestemd op de overgang naar autonoom rijden. De SEVEN concept heeft een ruim en comfortabel interieur waarmee passagiers in alle comfort lange afstanden kunnen afleggen.

Het tweede deel van 'Home Stories: 100 jaar, 20 visionaire interieurs' brengt interieurinnovaties van het heden tot de jaren 1920 in kaart. De tentoonstelling legt de nadruk op ideeën en algemene sociale, economische en technologische ontwikkelingen die het wonen hebben beïnvloed en mensen hebben bevrijd van conventionele gewoonten en levensstijlen.

Het derde deel is een installatiestuk, 'Under a Flowing Field' door 'Studio Swine', van een ontwerpduo uit het Verenigd Koninkrijk en Japan. De installatie, die geïnspireerd werd door de toekomstige mobiliteitsvisie van Hyundai, presenteert een harmonie van de nieuwste technologie en bewegingen die in de natuur worden waargenomen, en verbeeldt zo een visie op een toekomstig onderkomen dat zowel innovatief als duurzaam is. De met neonbuizen gevulde plasmaruimte, die de verschillende bewegingen van het licht belichaamt, visualiseert 'Ephemeral Tech', een type technologie dat door de kunstenaar werd benoemd. De installatie moedigt bezoekers aan zich bloot te stellen aan de kracht van de onzichtbare energie om ons heen.

In juli 2021 gingen Hyundai en het Vitra Design Museum een partnerschap aan om te tonen dat designinnovatie een positieve invloed kan hebben op de technologieën die ons dagelijks leven vormgeven. Sindsdien heeft Hyundai de tentoonstelling 'Hello, Robot. Design between Human and Machine' gehost in de Hyundai Motorstudio Busan en de Hyundai Motorstudio Beijing en is ze van plan de samenwerkingsprojecten verder te zetten.

Sinds de opening in 2021 heeft Hyundai Motorstudio Busan tentoonstellingen gepresenteerd die het concept "Design to live by" weerspiegelen, waarin het potentieel van vernieuwend design dat het leven verrijkt, wordt onderzocht. Onlangs organiseerde Hyundai Motorstudio Busan nog exposities onder het jaarlijkse thema 'Shelter'.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be