Hyundai Motor N onthult twee Rolling Lab Concepts

Visie op straffe prestaties in geëlektrificeerde tijden

  • Hyundai’s eerste volledig elektrische performancemodel, IONIQ 5 N, wordt gelanceerd in 2023
  • Hyundai Motor stelt vandaag in première twee concept cars met straffe prestaties voor — RN22e en N Vision 74
  • RN22e maakt gebruik van Hyundai’s innovatieve Electric-Global Modular Platform (E-GMP) met het koetswerkdesign van IONIQ 6
  • N Vision 74 is een prestatiegericht waterstof-brandstofcel hybride, die inspratie put uit zowel de Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo als de Hyundai Pony Coupe concept uit 1974
  • RN22e en N Vision 74 belichamen de ‘high-performance’ visie van de Hyundai N merklijn op het vlak van elektrificatie, hoewel de commercialisering niet toegezegd is

BUSAN, 15 juli 2022 – Hyundai Motor’s hoogperformante N merklijn onthult zijn visie op elektrificatie om op die manier de toekomstgerichte toewijding van het bedrijf aan zero emissie-technologieën te tonen. RN22e en N Vision 74 zijn inspirerende voorbeelden van de visie op elektrificatie van N. Deze twee ‘Rolling Lab’ concept cars tonen Hyundai’s ambitie om een leidende rol te spelen in de zero emissie-toekomst.

Met Hyundai Motor’s ‘rijdende laboratoria’ worden de geavanceerde technologieën van het bedrijf getest en geverifieerd om ze vervolgens toe te passen op toekomstige productiemodellen. RN22e combineert de nieuwe IONIQ 6 en het Electric-Global Modular Platform (E-GMP) van Hyundai met een nieuwe referentie in hoogperformante EV’s. N Vision 74 combineert dan weer EV-technologie met een geavanceerd brandstofcelsysteem, waardoor dit het eerste Rolling Lab hybride met waterstoftechnologie wordt van Hyundai N om rijplezier te verkennen in het tijdperk van de elektrificatie.

Zowel RN22 als N Vision 74 zullen verder gebruikt worden door ingenieurs van Hyundai voor testen en verificatie, zodat toekomstige N-modellen voor op de openbare weg uitgerust kunnen worden met geavanceerde technologieën.

Download hier het volledige persbericht

PDF - 361 Kb

Foto's RN22 :

Foto's N Vision 74 :

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be