Hyundai Motor onthult visie op waterstof en software voorbij mobiliteit op CES 2024

Hyundai Motor onthult visie op waterstof en software voorbij mobiliteit op CES 2024

  • Hyundai onthult op CES 2024 zijn toekomstige blauwdruk voor waterstofenergie, software en AI
  • Hyundai stimuleert mensgerichte innovaties die verder gaan dan mobiliteit om elke manier te vergemakkelijken
  • De mediadag vindt plaats op 8 januari 2024 in het Mandalay Bay Convention Center in Las Vegas.

SEOUL, 21 december 2023 - Hyundai Motor Company heeft vandaag een teaserafbeelding vrijgegeven en de eerste details van zijn CES 2024-aankondigingen gedeeld.

Tijdens het evenement is Hyundai Motor van plan om zijn toekomstige blauwdruk voor een waterstofenergie-ecosysteem en een visie voor software en artificiële intelligentie te delen, onder het thema 'Ease every way'.

De Hyundai Media Day wordt gehouden van 13.00 tot 13.45 uur PST op 8 januari 2024 in het Mandalay Bay Convention Center in Las Vegas, Nevada, VS. Het evenement wordt live uitgezonden via het wereldwijde YouTube-kanaal van het bedrijf. ​

Hyundai Motor zal presenteren hoe zijn waterstofaangedreven en softwaregedreven transformatie de mensheid universele voordelen zal brengen. Het bedrijf zal ook zijn plan onthullen om mensgerichte innovaties te stimuleren die verder gaan dan mobiliteit en comfort toevoegen aan het dagelijks leven van mensen. ​

Hyundai Motor's toekomstige blauwdruk zal de capaciteiten van Hyundai Motor Group filialen combineren om de overgang naar een waterstofmaatschappij te versnellen en een schone waterstofwaardeketen op te zetten. ​ Hyundai Motor zal de softwarestrategie en toekomstige richting voor de Groep schetsen om een volledig geoptimaliseerd, gebruikersgericht ecosysteem te bouwen dat apparaten, diensten en oplossingen met elkaar verbindt.

Tijdens de publieksdagen van CES van 9 - 12 januari zal het bedrijf zijn diverse aanpak laten zien voor het creëren van een mensgerichte toekomstige samenleving door over te stappen op een waterstofenergie-ecosysteem en zich te richten op software en AI. ​

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich