Hyundai Motor onthult de New Generation i20 Coupé.

De 3-deurs versie vervoegt de New Generation i20, eerste schets onthult duidelijke designverschillen.

  • De 3-deurs versie vervoegt de New Generation i20.

  • Eerste schets onthult duidelijke designverschillen.

  • Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Europa, samen met de 5-deurs.

Naast de onthulling van de 5-deurs versie, heeft Hyundai Motor enkele kenmerken van de New Generation i20 Coupé vrijgegeven die duidelijk aangeven in welke richting het gamma zich zal ontwikkelen.

Dit nieuw model associeert rijplezier met exclusief design en sportieve verfijning, terwijl de reeds bestaande praktische kwaliteiten van de 5-deurs behouden blijven.

De nieuwe generatie i20 Coupé onderscheidt zich door een meer gebogen daklijn en een dakspoiler die de sportieve uitstraling van de wagen onderstrepen. De nieuwe i20 wordt gekenmerkt door een lange motorkap die samen  met de genereuze afmetingen van het model een krachtige aanblik verzekert, terwijl de globale architectuur strak en eenduidig is. Aan de achterzijde, zien we een omhullende achterruit en een unieke afwerking voor de lichtblokken, die garant staan voor een opmerkelijk design.

Net zoals de 5-deurs, is de nieuwe generatie i20 Coupé ontworpen en ontwikkeld door Hyundai’s Europese Designcenter in het Duitse Rüsselsheim.

Meer informatie over de New Generation i20 Coupe wordt ten gepaste tijde vrijgegeven.    

 

 

i20-coup_-teaser-NL.pdf

PDF - 32 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be