Hyundai onthult High-Performance N Concept op het autosalon van Parijs

Hyundai onthult High-Performance N Concept op het autosalon van Parijs

RN30 conceptcar is opwindende smaakmaker voor het gamma high-performance N-modellen van Hyundai, ontwikkeld als racewagen om het sportieve DNA van Hyundai N te demonstreren.

Met de wereldpremière van de RN30 op het autosalon van Parijs 2016 stelde Hyundai Motor vandaag zijn nieuwste sportieve N Concept Car voor. De wagen haalt zijn inspiratie bij de autosport en werd ontwikkeld met het oog op passie en rijplezier voor iedereen.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich