Hyundai op de IAA Frankfurt 2015

Nieuwe i20 Active, nieuwe generatie motoren, start van N performance programma en twee spectaculaire concept cars.

Dinsdag 15 september 2015 — Op de IAA in Frankfurt pakt Hyundai groots uit. Naast een nieuwe telg in het i20-gamma, de i20 Active Cross-over, pakt Hyundai ook uit met twee spectaculaire concept cars. Verder lanceert Hyundai op de IAA haar nieuwe N performance label en kondigt het merk een nieuwe generatie motoren aan.

De i20 Active komt het i20-gamma, dat al bestond uit de 5-deurs en Coupé, vervoegen. Klik hier voor alle info.

Om de start van het nieuwe N performance label van Hyundai te vieren, heeft Hyundai de Vision GT ontworpen voor het bekende  Playstation spel “Gran Turismo”. De concept car die op de stand te zien zal zijn wordt aangedreven door een brandstofcel (waterstof) van  884 pk. Ook een eerste hint naar de nieuwe i20 WRC wagen zal op de stand te zien zijn. Klik hier voor alle info.

De Vision G is dan weer een concept car die uit een heel ander vaatje tapt. Het model toon aan dat Hyundai blijft nadenken over luxueuze modellen onder het Genesis-label. Klik hier voor alle info.

Hyundai kondigt ook een nieuwe generatie motoren aan. De eerste variant 1.0 driecilinder T-GDi) zal beschikbaar zijn op de i20 Active, 5-deurs en Coupé. Maar er zit nog meer in de pijplijn. Klik hier voor alle info.