Hyundai op de IAA Frankfurt 2015

Nieuwe i20 Active, nieuwe generatie motoren, start van N performance programma en twee spectaculaire concept cars.

Op de IAA in Frankfurt pakt Hyundai groots uit. Naast een nieuwe telg in het i20-gamma, de i20 Active Cross-over, pakt Hyundai ook uit met twee spectaculaire concept cars. Verder lanceert Hyundai op de IAA haar nieuwe N performance label en kondigt het merk een nieuwe generatie motoren aan.

De i20 Active komt het i20-gamma, dat al bestond uit de 5-deurs en Coupé, vervoegen. Klik hier voor alle info.

Om de start van het nieuwe N performance label van Hyundai te vieren, heeft Hyundai de Vision GT ontworpen voor het bekende  Playstation spel “Gran Turismo”. De concept car die op de stand te zien zal zijn wordt aangedreven door een brandstofcel (waterstof) van  884 pk. Ook een eerste hint naar de nieuwe i20 WRC wagen zal op de stand te zien zijn. Klik hier voor alle info.

De Vision G is dan weer een concept car die uit een heel ander vaatje tapt. Het model toon aan dat Hyundai blijft nadenken over luxueuze modellen onder het Genesis-label. Klik hier voor alle info.

Hyundai kondigt ook een nieuwe generatie motoren aan. De eerste variant 1.0 driecilinder T-GDi) zal beschikbaar zijn op de i20 Active, 5-deurs en Coupé. Maar er zit nog meer in de pijplijn. Klik hier voor alle info.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be