Hyundai opnieuw in de bioscoop

Hyundai opnieuw in de bioscoop

Glansrol voor de Tucson in ‘Uncharted’

Vanaf midden februari kan je in de bioscoop gaan kijken naar Uncharted, een avonturenfilm van Sony Pictures. Daarin spelen niet alleen Tom Holland en Mark Wahlberg een hoofdrol, maar ook de Hyundai Tucson, aangekleed als ‘Beast’ concept prototype.

Uncharted vertelt het verhaal van Nathan Drake (Tom Holland), die samen met schattenjager Victor ‘Sully’ Sullivan op zoek gaat naar de 500 jaar geleden verloren schat van de Portugese ontdekkingsreiziger Ferdinand Magellaan, uiteraard met het nodige spektakel! Een avontuurlijk verhaal, gebaseerd op het gelijknamige PlayStation videospel, waarbij de schattenjagers gebruikmaken van een even avontuurlijke SUV: de Hyundai Tucson.

Filmcarrière

De middelgrote SUV in het Hyundai-gamma slaat allesbehalve een modderfiguur en krijgt voor de ​ gelegenheid een extra avontuurlijke outfit aangemeten, met versterkte bumpers, offroad banden en andere accessoires die hem helpen bij zijn niet alledaagse missie. Het ontwerp van deze Tucson ‘Beast’ concept kwam van het Hyundai Design & Technical Center in Californië, dat daarvoor samenwerkte met Sony Pictures. Het is trouwens niet de eerste keer dat Hyundai en Sony een partnership aangaan voor een langspeelfilm. Eerder waren zowel de Tucson als de 100% elektrische IONIQ 5 al te zien in de kaskraker ‘Spider-Man: No Way Home’. Eind dit jaar volgt een derde vertolking voor een Hyundai-model in ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)’.

Drake’s Tucson ‘Beast’ is na de opnames wel toe aan een wasbeurt. Die is later deze maand te zien in een internationale commercial van Hyundai. Stay tuned!

Story image

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich