IAA 2015: Hyundai i20 Active

Robuuste cross-over voor avonturen in de stad.

 

  • Combineert robuust design met ruimte, stijl en kwaliteit van vijfdeurs i20
  • Uiterst efficiënte nieuwe 1,0-litermotor nu verkrijgbaar op alle i20-modellen
  • Cross-over- en SUV-gamma van Hyundai uitgebreid tot vier modellen

Op het internationale autosalon van Frankfurt 2015 introduceert Hyundai Motor de nieuwe Hyundai i20 Active, een robuuste compacte cross-over voor klanten met een actieve levensstijl.

De nieuwe i20 Active, die het populaire i20-gamma verder uitbreidt, komt begin 2016 op de Europese markt als aanvulling op de ruime en functionele i20 vijfdeursberline en de unieke, sportieve i20 Coupé. Met de lancering van deze wagen breidt Hyundai Motor zijn Europese gamma cross-overs en SUV's uit tot vier modellen, naast de volledig nieuwe Tucson, de nieuwe Santa Fe en de nieuwe Grand Santa Fe, die stuk voor stuk vernieuwd of verbeterd werden in 2015.

"Met de lancering van de nieuwe i20 Active diversifiëren we ons aanbod in het B-segment met een aantrekkelijk cross-overmodel", aldus Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer bij Hyundai Motor Europe. "In 2015 werd ons volledige cross-over- en SUV-gamma vernieuwd, waardoor het nu ons jongste modelgamma ooit is in Europa. En met de introductie van onze 1,0-liter turbobenzinemotor maken we ons aanbod in het Europese B-segment nog aantrekkelijker."

Klik hier voor het volledige persdossier i20 Active.

i20-Active-NL.pdf

PDF - 438 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be