New Hyundai i30 Wagon full presskit

New Hyundai i30 Wagon full presskit

Een break voor iedereen.

 

  • De i30-familie breidt uit met veelzijdige Wagon
  • Strak design, rijke oppervlakken en ‘Cascading Grille’ voor zelfzekere identiteit
  • Up-to-date infotainment en connectiviteit, hoogtechnologische veiligheidssystemen
  • Motorenpalet analoog met 5-deurs, met uitzondering van kleinste diesel
  • Ontworpen, ontwikkeld, getest en gebouwd in Europa om klanten de hoogste waarde te bieden

Ruim een half jaar na de lancering van de 5-deurs vervolledigt Hyundai de i30-familie met de Wagon, een break die praktische veelzijdigheid – zijn kofferinhoud van 602 tot 1.650 liter is een van de grootste koffers in zijn segment – koppelt aan technologische oplossingen en een individuele stijl. Daarmee verenigt de i30 Wagon al het DNA van Hyundai Motor en vertegenwoordigt hij alles waar het merk in Europa voor staat.

Net als de 5-deurs is ook de i30 Wagon een uitgekiende keuze voor wie een aantrekkelijk getekend design wil combineren met een efficiënt rijgedrag, technologie van de bovenste plank en extra veel praktische veelzijdigheid. Maar meer nog dan de 5-deurs biedt de i30 Wagon zijn kopers waar voor hun geld. Zijn kwaliteitsniveau en betrouwbaarheid worden gewaarborgd door de unieke, trendsettende constructeursgarantie van 5 jaar, zonder kilometerbeperking.

Klik hier voor het volledige persdossier.
Klik hier voor de prijslijst, uitrustingen en technische fiche.

Contacteer ons
Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich