Nieuwe Hyundai i10

Nieuwe Hyundai i10

Een 'groot' statement in het A-segment

  • De jongste generatie van Hyundai’s stadsauto is een volledig uitgerust instapmodel voor de Hyundai-familie, gelanceerd met de slagzin ‘Go Big’.
  • nieuw, dynamisch design dat zijn levendige en actieve karakter in de verf zet
  • uitgebreide connectiviteit en Hyundai’s actieve veiligheidspack SmartSense
  • wereldpremière op het autosalon van Frankfurt (IAA) in september van dit jaar

Kontich – 3 september 2019 — Hyundai Motor heeft de volledig nieuwe i10 onthuld met het oog op zijn lancering op het internationale autosalon van Frankfurt (IAA 2019). Het jongste model in het i-gamma van de constructeur kan schermen met een nieuw dynamisch design, een uitgebreide connectiviteit en een geavanceerde veiligheidsuitrusting.

Download hier het volledige persbericht 190903-i10reveal_NL.pdf - 113 KB

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich