Nieuwe Hyundai Kona Hybrid

Nieuwe Hyundai Kona Hybrid

Bekroonde SUV breidt aandrijfmogelijkheden verder uit

  • volledig nieuwe Kona Hybrid vult bekroonde Kona-gamma verder aan
  • benzine, diesel, 100% elektrische of hybride aandrijving in één model
  • beantwoordt vraag van Europese klanten naar meer ecologische SUV-modellen
  • efficiënte full hybrid- aandrijving in een expressief en gewaagd design
  • verbeteringen in interieur en technologie, met Bluelink®-connectiviteit

Amsterdam - 27 augustus 2019 — Hyundai Motor optimaliseert zijn populaire, bekroonde Kona-gamma met de lancering van de volledig nieuwe Kona Hybrid. Een natuurlijke uitbreiding van de Kona-familie. De Kona Hybrid beantwoordt aan de vraag van Europese klanten naar meer SUV-modellen met een ecologische aandrijving. Naast zijn gewaagde design pakt hij uit met een efficiënte full hybrid-aandrijving en een reeks technologische verbeteringen, zoals actieve veiligheids- en rijhulpsystemen onder de noemer SmartSense™, geavanceerde infotainmentfuncties en Bluelink®-connectiviteitsfuncties.

De oorspronkelijke Kona, die zijn naam ontleende aan het prachtige Kona District op het Big Island van Hawaï, werd in 2017 gelanceerd als Hyundai’s eerste compacte SUV in Europa. Vorig jaar introduceerde de Koreaanse autobouwer de Kona Electric, zijn eerste volledig elektrische compacte SUV. Sinds de marktlancering van de oorspronkelijke Kona in oktober 2017 zijn in Europa in totaal bijna 120.000 exemplaren verkocht.  

Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product bij Hyundai Motor Europe HQ :

“Hyundai heeft sowieso al het ruimste aanbod aan aandrijflijnen, en met de lancering van de volledig nieuwe Kona Hybrid bieden we onze Europese klanten nog meer keuze als het gaat om milieuvriendelijke SUV-modellen. Bij zijn stijlvolle design kan de klant nu ook kiezen voor deze nieuwe, efficiënte hybrideaandrijving.”   
Klik hier voor het volledige persdossier 190827-KonaHybrid-presslaunch_NL.pdf - 610 KB

 

 

 

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich