Nieuwe Tucson met een verfijnder en dynamisch design

Nieuwe Tucson met een verfijnder en dynamisch design

Kontich/Offenbach, 21 november 2023 - De nieuwe Hyundai Tucson heeft een dynamischer uiterlijk aangemeten gekregen dat de vooruitstrevende visie van het bedrijf op mobiliteit in de toekomst belichaamt. Het Europese debuut en de Europese specificaties zijn gepland voor begin 2024.

De nieuwe Tucson erft de essentie van de 'Parametric Dynamics' designtaal van het huidige model, maar evolueert met een meer verfijnde en overtuigende esthetiek. De voorpartij heeft een gedurfd samenspel van dunne, hoekige lijnen in de grille, aangevuld met Parametric Jewel Hidden Lights.

De bumper en verstevigingsplaten lopen naadloos over in de flanken en zorgen voor een dynamische en optisch bredere uitstraling. Vernieuwde lichtmetalen velgen accentueren de dynamiek van de auto en versterken de proporties in hun geheel. Aan de achterkant zijn de skid plates geïntegreerd in de bumperlijst en horizontaal vergroot, wat de indruk van een bredere wielbasis versterkt. De slanke, strakke vorm van de achterkant sluit naadloos aan bij de voorkant en straalt stabiliteit en evenwicht uit.

Het interieur van de nieuwe Tucson geeft voorrang aan ruimtelijkheid en praktische bruikbaarheid, dankzij een horizontaal design dat een gevoel van openheid creëert. De naadloze integratie van geavanceerde technologische elementen zorgt voor een harmonieuze mix van functionaliteit en esthetiek.

Gemaakt met Europese klanten in gedachten

Twee decennia geleden deed het model zijn intrede in het opkomende SUV-segment en sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldwijde bestseller. Zijn niet aflatende populariteit onder Europese klanten is onmiskenbaar. Volgens JATO Dynamics, een wereldwijd onderzoeksbureau voor de automarkt, werd de Tucson in 2022 de best verkochte auto in het segment van compacte SUV's in Europa. Met zijn verfijnde design, geavanceerde technologie en bewezen staat van dienst is de nieuwe Tucson ook klaar om zijn nalatenschap als wereldwijde leider in het SUV-segment voort te zetten.

De Tucson belichaamt Hyundai's kenmerkende designfilosofie van Sensuous Sportiness en is een SUV met charme en een vooruitstrevende look die perfect aansluit bij de hedendaagse smaak. ​

Of het nu gaat om een lange reis om de familie te bezoeken of een schilderachtige rit door het platteland - een roadtrip met het gezin vraagt om een auto die naadloos integreert in het ritme van het dagelijks leven. De Hyundai Tucson is een betrouwbare metgezel, doelgericht ontworpen en zorgvuldig gemaakt met de klant als uitgangspunt.

De nieuwe Tucson is de eerste restyling van de vierde generatie Tucson, die in 2020 wereldwijd werd gelanceerd.

Disclaimer: CO2- en emissiegegevens

De nieuwe Hyundai Tucson wordt begin 2024 verwacht.

 

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich