Persdossier Salon van Brussel 2019

1 wereldpremière, 3 Belgische premières en een Concept Car

 

1 wereldpremière en 3 Belgische premières

Hyundai Motors zet zijn vooruitstrevende Eco-aanbod in de schijnwerpers, met onder meer de nieuwigheden Kona Electric en Nexo (Belgische première). Samen met de Ioniq zijn nagenoeg alle alternatieve aandrijvingen beschikbaar. Ook de WRC-auto van Thierry Neuville en een wervelende nieuwe act van TNT Crew zijn weer van de partij in Paleis 7.      

Eco-aanbod: 4 vooruitstrevende groene modellen

Naast de Ioniq, die er als hybride, plug-in hybride of EV is, biedt Hyundai nog de ‘mild hybrid’ Tucson 48V, de Kona Electric met tot 449 kilometer rijbereik en de waterstof-SUV Nexo.

Wereldpremière voor de opgefriste i40 met nieuwe motor  

In wereldpremière staat in Brussel de vernieuwde i40 te schitteren. Dit model mag uitpakken met de nieuwe 1.6 CRDi Smartstream-dieselmotor.

i30 2019 met focus op de i30 Fastback N (Belgische première): supersportieve en elegante 4-deurs coupé    

De i30 Fastback staat voor het eerst in België te schitteren in zijn supersportieve N-versie. Daarnaast ondergaat het hele i30-gamma een update, met onder meer de nieuwe Smartstream-motor en kleine esthetische aanpassingen.

New SUV-Range: 4 nieuwigheden in het SUV-gamma  

Hyundai besteedt veel aandacht aan zijn SUV-gamma. De nieuwe Santa Fe en Nexo zetten in op luxe, terwijl de Kona en de Tucson uitpakken met nieuwe motorisaties.

Belgische première: H-1 bestelwagen in het nieuw 

In Belgische première maken we kennis met het vernieuwde H-1 bestelwagengamma. Ook de H-1 People profiteert van deze upgrade.

Kite Concept Car 

De Hyundai Kite is een elektrische conceptcar die van zandbuggy met twee zitplaatsen omgebouwd kan worden tot een eenzitsjetski. Voor de ontwikkeling werkt het Hyundai Design Centre Europe samen met het Istituto Europeo di Design (IED), een befaamde Italiaanse designschool.

Klik hier voor het volledige persdossier Brussels Motor Show 2019.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich