Presskit: Hyundai Ioniq Full Range

Presskit: Hyundai Ioniq Full Range

Met de komst van de nieuwe Ioniq Plug In (PHEV) is het gamma nu compleet.

Hyundai commercialiseert vandaag de Ioniq Plug-In Hybrid (PHEV). Daarmee breidt het merk haar Ioniq-gamma uit met een variant die de voordelen van een hybridemotor combineert met die van een volledig elektrisch voertuig.

Concreet verzoent deze plug-in hybride het comfort, het rijgemak en de stille werking van een elektrisch voertuig met het rijbereik van een hybride aandrijflijn. Bovendien kan hij bogen op een ontzettend lage CO2-uitstoot wat het voertuig fiscaal aantrekkelijk maakt voor zowel particulieren als bedrijfsvloten. Tot slot biedt ook deze nieuwe Ioniq een alomvattende basisuitrusting voor een erg concurrentiële prijs, precies zoals het een Hyundai betaamt.

Het grootste technologische verschil tussen de hybride versie van de Ioniq (HEV) en de Ioniq Plug-In Hybrid is de grotere batterijcapaciteit van 8,90 kWh (ten opzichte van 1,56 kWh) voor de PHEV. Die levert een elektrisch vermogen van 44,5 kW (of 60,5 pk) en kan de auto autonoom aandrijven over een maximale afstand van 63 kilometer. Het logische gevolg van deze uitstootvrije autonomie is dat het normverbruik bijzonder laag ligt, op 1,1 l/100 km. De overeenkomstige CO2-uitstoot van 26 g/km maakt de Ioniq Plug-In Hybrid dan ook fiscaal bijzonder aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven. ​

Klik hier voor de volledige presskit.

Klik hier voor de prijslijst, technische informatie en uitrusting van de Ioniq Plug-In.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich