Rally México - Opnieuw podiumplaats voor Thierry Neuville

Rally México - Opnieuw podiumplaats voor Thierry Neuville

  • Hyundai Motorsport heeft een tweede plaats gevierd in Rally México, ronde drie van het FIA World Rally Championship (WRC) 2023, na een inspirerend weekend voor het team.
  • Thierry Neuville joeg tot aan de Power Stage op de tweede plaats om zijn derde opeenvolgende podiumplaats van het seizoen op te eisen - en scoorde daarbij zes etappezeges
  • Dani Sordo eindigde het evenement als vijfde nadat Esapekka Lappi op zaterdagochtend was uitgevallen, terwijl hij de rally op indrukwekkende wijze leidde.

León, Mexico, 19 maart 2023 - Hyundai Motorsport heeft een prachtige tweede plaats behaald in Rally México, de derde ronde van het FIA World Rally Championship (WRC) van 2023, op een spannende slotdag waarop Thierry Neuville in stijl zijn derde opeenvolgende podiumplaats van het seizoen behaalde.

Meer over de rally van Mexico vindt u hier :

Rally_México_Day_Three_Report_03_2023.pdf 1 MB

 

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich