Speciale serie GO! verdedigt onze nationale driekleur op het EK 2016

Speciale zomerserie “GO!” met unieke accenten onderstreept partnership van Hyundai met het EK 2016 in Frankrijk. Beschikbaar op i10, i20 vijfdeurs en i30 vijfdeurs en Wagon.

Samen met de eerste lentekriebels komt Hyundai met een zomerse speciale serie die van toepassing is op de i10 stadswagen (altijd vijfdeurs), de polyvalente i20 vijfdeurs en de ruime i30 vijfdeurs en Wagon. De GO! versies vallen meteen op door hun GO-badge op de B-stijl van de wagen.

Uitrusting die de voetbalfans verwent

Hyundai is één van de weinige hoofdsponsors van de UEFA en van het EK 2016 in het bijzonder. Het merk wou dan ook iets speciaals doen voor de echte fans en verwent hen dan ook met rijkelijk uitgeruste GO!-modellen. Zo krijgt elke GO! speciale serie (ongeacht i10, i20 of i30) standaard een royale uitrusting. Een greep uit de lange lijst:

 • Donker getinte ruiten
 • Airconditioning (automatisch met 2 zones op de i30 GO!)
 • Elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels
 • 4 elektrische ramen
 • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
 • Cruise controle
 • Met leder overtrokken stuurwiel
 • Radio met Bluetooth-telefoon en USB voorziening
 • Lichtmetalen velgen (niet op i10)
 • Mistlichten met LED dagrijverlichting
 • ...

De GO! speciale edities krijgen ook eigen interieuraccenten en/of specifieke bekleding van het meubilair. Zo zijn er bijvoorbeeld blauwe accenten voor de i20 GO! en een blauw gestikt i30-logo in de hoofdsteunen van de i30 GO!. Dat maakt hen de ideale keuze voor die klanten individualiteit belangrijk vinden.

Tal van combinaties mogelijk, 5 jaar gemoedsrust standaard

Zowel de i10 GO!, de i20 GO! als de i30 GO! zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en versnellingsbakken. Zo behoren een 7-DCT versnellingsbak tot de mogelijkheden, en is de i20 en i30 GO! naar keuze verkrijgbaar met zowel benzine- als dieselmotoren. Een gedetailleerd overzicht van alle mogelijke combinaties en prijzen vind je in het overzicht hier.

Uiteraard genieten ook alle GO! speciale edities van het ongeëvenaarde Hyundai waarborgpakket van 5 jaar volledige garantie met onbeperkte kilometers en een jaarlijkse gezondheidsinspectie.

2613_HYU_Prijslijst_GO_NL_corr.pdf

PDF - 2.0 Mb

GO-special-editions-NL.pdf

PDF - 230 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be