Sportieve Hyundai N Concept Car wordt onthuld op het autosalon van Parijs

Hyundai Motor licht een tipje van de sluier van de RN30 Concept Car, die op 29 september z'n wereldpremière zal beleven op het Autosalon van Parijs.

Geïnspireerd door de motorsport-afdeling van het merk, werd de wagen ontwikkeld met het oog op het leveren van passie en rijplezier voor iedereen.

De RN30 is weliswaar gebaseerd op de nieuwe generatie Hyundai i30, maar hij krijgt de inborst van een heuse racemachine. De wagen werd dan ook ontwikkeld in nauwe samenwerking met Hyundai Motorsport (HMSG), Hyundai Motor Europe Technical Center (HMETC) en Hyundai’s High Performance Development divisie. De opvallende Concept Car onderscheidt zich door zijn aerodynamisch ontwerp en zijn hoogtechnologisch karakter dat sterke prestaties garandeert.

Het silhouet erft de RN30 duidelijk van de nieuwe generatie Hyundai i30, maar hij krijgt een lager en breder postuur om meer stabiliteit te garanderen bij hoge snelheid en op bochtige parcours.

De wereldpremière is voorzien op de persdag van het Salon van Parijs, op 29 september aanstaande.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Neem contact op met

Korean Motor Company nv - Hyundai Belux Pierstraat 229 - 2550 Kontich

www.hyundai.be