Hyundai Kona: een echte SUV met een progressief karakter

De gloednieuwe Kona heeft een progressieve uitstraling en de nieuwste technologieën.

Voor de officiële onthulling, heeft Hyundai Motor een nieuwe video klaar met meer details over het design van de nieuwe Kona, de jongste SUV in het Europese gamma van Hyundai. De Kona blijft trouw aan Hyundai’s nieuwe designtaal en voegt een dosis progressiviteit en de nieuwste technologieën toe om een unieke propositie in het sub-compact SUV segment te creëren.

Het nieuwe silhouet van de Kona benadrukt de krachtige en gedurfde uitstraling met slanke en scherpe vormen. Zijn sterke en vertrouwde aanwezigheid wordt gekenmerkt door zijn brede houding en het dubbele koplampontwerp. De Kona stelt ook de Cascading Grille voor, de nieuwe familie identiteit van Hyundai.

Naast het progressieve ontwerp biedt de nieuwe Kona de nieuwste technologieën, waardoor premiumfuncties toegankelijker zijn voor een gemakkelijke en veilige rijervaring. Een nieuwe functie – een Hyundai première – is het head-up display die belangrijke informatie direct in het zicht van de bestuurder projecteert.

Meer informatie over de nieuwe KONA zal binnenkort worden vrijgegeven, met de officiële onthulling voorzien deze zomer 2017.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich