Voor en door Europa ontwikkelde New Generation i30 in de startblokken

Voor en door Europa ontwikkelde New Generation i30 in de startblokken

De New Generation i30 wordt een auto voor iedereen. Het model werd ontwikkeld en getest in Europa met bijzondere aandacht voor rijdynamiek.

Hyundai geeft vandaag de eerste beelden vrij van de New Generation i30 die op 7 september in wereldpremière onthuld zal worden, nog voor zijn debuut op het autosalon van Parijs.

Peter Schreyer, President en Chief Design Officer van Hyundai Motor Group, verklaarde: "De New Generation i30 is een auto voor iedereen. Voor het ontwerp van de nieuwe generatie Hyundai i30 hebben we ons gericht op een breed scala van verschillende mensen. Het ontwerp is een evolutie van Hyundai’s ontwerptaal met natuurlijke, vloeiende lijnen, verfijnde oppervlakken en een expressief koetswerk om een ​​tijdloze uitstraling te creëren. Met de nieuwe i30 introduceren we ook ons verder ontwikkeld radiatorrooster “Cascading grille”.

Ontworpen, ontwikkeld en getest in Europa, belichaamt de nieuwe generatie i30 de kern van het merk binnen het Europese modellenaanbod.

Terwijl het gedrag en de interesses van mensen in toenemende mate evolueert in de richting van technologiegedreven oplossingen, individualiteit en flexibiliteit, neemt Hyundai samen met haar klanten een volgende stap in een boeiende reis. De nieuwe i30 biedt premium waarde, efficiënte en dynamische aandrijflijnen, Europees rijplezier, superieure veiligheid en een slimme connectiviteit volgens de behoeften van de Europese klanten.

De New Generation Hyundai i30 zal worden onthuld op woensdag 7 september 2016 te volgen via www.hyundai.presscorner.be en Twitter: @Hyundai_B_Press.

Voor een video met de nieuwe i30 en Peter Schreyer, klik hier.

Over Hyundai Belux Newsroom

Hyundai Belux - Korean Motor Company is de officiële invoerder van Hyundai voor België en Luxemburg. Vermeldingen van bepaalde uitrustingen en specificaties in nieuwsberichten op deze website zijn niet bindend. Sommige verwijzingen, uitrustingen en cijfers zijn mogelijks bedoeld voor modellen buiten de Belux markt. Ook prijsstellingen, kortingen of andere acties zijn niet bindend en mogelijks beperkt in de tijd.

Hyundai Belux - Korean Motor Company est l’importateur officiel pour Hyundai en Belgique et au Luxembourg. Les informations de certains équipements et spécifications mentionnées sur ce site ne sont pas contraignantes. Certaines références, équipements et chiffres peuvent être destinés à des modèles extérieurs au marché Belux. Les prix, réductions ou autres actions ne sont pas contraignants et peuvent être limités dans le temps.

Twitter: @Hyundai_B_News

Hyundai Belux Newsroom
Korean Motor Company nv - Hyundai Belux
Pierstraat 229 - 2550 Kontich